Rejsebogen Glorup (04.04.13) er Christian Vinds bidrag til Geist Glorup. Kunstneren foretog d. 4. april 2013 en ekskursion til Glorup, som han indtil da kun havde vage forestillinger om og aldrig havde besøgt. Bogen samler de betragtninger, som kunstneren gør sig på sin vej fra Odense til Glorup.

Vind skildrer rejsen som et slags koordinatsystem med akser vertikalt ned i fortiden og horisontalt ud i nutiden. Et spind af associationer og referencer spændes omkring de ting og steder, som Vind møder på sin vej, og således også om Glorup Park. I gennem tekst og billeder indfanges den komplekse samtidighed af historiske og nutidige lag, som gør haven så ekstraordinær interessant og samtidig så uhåndgribelig.

Vinds bænk

kasse
Christian Vind (f.1969) skaber i sin kunst, der varierer fra fotografi over tegning, collage, kunstpublikationer, leporello, grafik, objets trouvées til maleri, et svimlende rum af associationer, der synes uden ende, men som altid bæres og holdes sammen af et usynligt netværk af referencer. Vind bor og arbejder i København og er uddannet fra Det kongelige danske kunstakademi 1997-2003.

Gå til det interaktive kort

For mere information om Christian Vind klik her