Et brev fra Karen Blixen, fundet i en kommodeskuffe i havestuen på Glorup, samt en række betydningsfulde personer fra kunstnerens personlige og faglige univers danner udgangspunkt for Camilla Berners bidrag til Geist Glorup. Tree Tales, en nyplantet lund af særligt udvalgte træer midt i Glorups eksothave, er en undersøgelse af, hvad der giver steder og mennesker identitet og historie.

Tree Tales, der ligesom størstedelen af Berners projekter er et stedsspecifikt værk, tematiserer hvorledes kunstnere og kulturpersonligheder gennem tiden har påvirket Glorups historie på deres kortere og længere ophold på stedet. Bl.a. Karen Blixen besøgte Glorup og bad efterfølgende om et træ, som hun plantede ud i herregårdslunden på Rungstedlund sammen med en lille note om valget af træsort i en forseglet beholder.

Tree Tales

IMG_4776Tree Tales ceremoni v. Camilla BernerCamilla Berner (født 1972) har gennem mange år arbejdet med naturen som sit kunstneriske materiale og gennem dette konkretiseret overvejelser over vores kulturelle identitet. Camilla Berner er uddannet på Chelsea College of Art i London og bor og arbejder idag i København.

For yderlig information Camilla Berners kunstneriske praksis læs her

Gå til det interaktive kort